Troisdeuxun's Dome

Dream Baby

Snygga skjortor

Det finns så mycket snyggt när det kommer till kläder och skor tycker jag. Det är något som jag inte blir trött på och det finns så mycket som är kul och som man känner är det som man skulle vilja ha. Min man han tycker om fina skjortor det är något som ha verkligen tycker om och som han gärna ha många av. Och det är ju så alla har vi något som vi gillar lite mer än andra saker och det är ju kul när man hittar sin grej som man tycker om och som man gärna vill ha.

Hitta det som passar en

Det är bra att det finns så många olika märken så att man vet att man hittar det som man känner är det som passar en och som man behöver. Så det är ju toppen om man får det hela att bli så bra som man vill och att det kan bli bra och att man kan hitta dom märkena som man vet passar en.
Så det finns mycket som man kan välja på och det är ju kul när man känner att man hittar det som man vill ha och som kan vara det som kommer att göra att det blir så mycket bättre.
För det ska ju vara lite kul att ta på sig kläder på morgonen och har man då fina kläder så känner man ju sig så mycket finare och det känns mycket roligare att gå upp på morgonen. Det tycker i alla fall jag, så det gäller att hitta dom plaggen som man tycker om och som man kan ha och som man gillar. Då kan det bli en lite roligare vardag och det kan vi nog alla behöva. Så kolla upp om det finns något som man kan göra och hitta på som passar en.